Post new topic   Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Author Message
Shadow247Offline
 Post subject: How do u make Machinimas???????????? PostPosted: Apr 21, 2005 - 01:05 PM



Joined: Apr 21, 2005

Status: Offline
How do u make your machinimas
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
Zatch
 Post subject:  PostPosted: Apr 21, 2005 - 01:43 PM
Cast Member


Joined: Oct 03, 2004
Location: Shakopee, Minnesota
Only people that post in black text know.

Sorry.

It's a secret.
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address MSN Messenger  
Reply with quote Back to top
Shadow247Offline
 Post subject:  PostPosted: Jun 04, 2005 - 07:46 PM



Joined: Apr 21, 2005

Status: Offline
at least how do u get rid of the gun and targetting reticule
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
Zatch
 Post subject:  PostPosted: Jun 05, 2005 - 11:51 AM
Cast Member


Joined: Oct 03, 2004
Location: Shakopee, Minnesota
In Halo PC, you mod the game.

In Halo 2, you charge a plasma pistol and grab the oddball, flag, or bomb. Toss both away.
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address MSN Messenger  
Reply with quote Back to top
Shadow247Offline
 Post subject:  PostPosted: Jun 06, 2005 - 03:52 PM



Joined: Apr 21, 2005

Status: Offline
do u know where i can find the mod for Halo PC
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
Laird
 Post subject:  PostPosted: Jun 06, 2005 - 03:58 PM
Cast Member


Joined: Oct 01, 2004

Shadow247 wrote:
do u know where i can find the mod for Halo PC


http://halomods.org/

_________________
"Where being the crash test dummy is all the fun" - SvF Stuntman / Co-director.
Image
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
JoeIceOffline
 Post subject:  PostPosted: Jun 07, 2005 - 01:34 PM



Joined: May 17, 2005
Location: Behind my desk, somewhere very cold...
Status: Offline
hopefully this will make it easier.... i hope!!!

first off.. i know this works in CE no idea if it works on the PC version but..
Here is the link to the fly cam.. which im using to make my own Machinima

simple d/l it (u may need the microsoft .net 1.1 patch off their site to get it to work), open it, memorize the key controls ( i think 1 = on 2= off) then run the game as usaul.

when in game, at ne time press the button to start the cam.. u will loss all control over ur charater, he will just stand there (make sure everyone knows ur filming, no need for dead bodys on film, unless wanted of course :-p)...

the fly cam allows u to move the "cam" ne where on the map..even through walls (bright lights under that rock???) and will remove all the HUD including- Ammo, health,sheilds and the sight in the middle... so u get a hudless Cam with out to much trouble...

there is also a link of the same site to get a "Chase Cam" that is used for hog races (very cool, try it out)..

hope it helps

Ice Out

P.S. if have broken ne rules on this forum, pls tell me and ill remove the post/edit it out..
P.S.(2) sorry about spelling

_________________
Image
Joe Ice - Team Leader and Web admin for TeamIce
Home Page/site:- The FanPortal
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
PsiMatrix
 Post subject:  PostPosted: Jun 07, 2005 - 02:37 PM
Cast Member


Joined: Oct 03, 2004
Location: In a whole other place
JoeIce wrote:
hopefully this will make it easier.... i hope!!!

first off.. i know this works in CE no idea if it works on the PC version but..
Here is the link to the fly cam.. which im using to make my own Machinima

simple d/l it (u may need the microsoft .net 1.1 patch off their site to get it to work), open it, memorize the key controls ( i think 1 = on 2= off) then run the game as usaul.

when in game, at ne time press the button to start the cam.. u will loss all control over ur charater, he will just stand there (make sure everyone knows ur filming, no need for dead bodys on film, unless wanted of course :-p)...

the fly cam allows u to move the "cam" ne where on the map..even through walls (bright lights under that rock???) and will remove all the HUD including- Ammo, health,sheilds and the sight in the middle... so u get a hudless Cam with out to much trouble...

there is also a link of the same site to get a "Chase Cam" that is used for hog races (very cool, try it out)..

hope it helps

Ice Out

P.S. if have broken ne rules on this forum, pls tell me and ill remove the post/edit it out..
P.S.(2) sorry about spelling
That's fine - helpful and all - and the flycam does work in PC but the chasecam only works for CE.

_________________
Major Tom, ALONE
"Hunter" - Life of a Hunter
 
 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number 
Reply with quote Back to top
JoeIceOffline
 Post subject:  PostPosted: Jun 08, 2005 - 02:54 AM



Joined: May 17, 2005
Location: Behind my desk, somewhere very cold...
Status: Offline
PsiMatrix wrote:
JoeIce wrote:
hopefully this will make it easier.... i hope!!!

first off.. i know this works in CE no idea if it works on the PC version but..
Here is the link to the fly cam.. which im using to make my own Machinima

simple d/l it (u may need the microsoft .net 1.1 patch off their site to get it to work), open it, memorize the key controls ( i think 1 = on 2= off) then run the game as usaul.

when in game, at ne time press the button to start the cam.. u will loss all control over ur charater, he will just stand there (make sure everyone knows ur filming, no need for dead bodys on film, unless wanted of course :-p)...

the fly cam allows u to move the "cam" ne where on the map..even through walls (bright lights under that rock???) and will remove all the HUD including- Ammo, health,sheilds and the sight in the middle... so u get a hudless Cam with out to much trouble...

there is also a link of the same site to get a "Chase Cam" that is used for hog races (very cool, try it out)..

hope it helps

Ice Out

P.S. if have broken ne rules on this forum, pls tell me and ill remove the post/edit it out..
P.S.(2) sorry about spelling
That's fine - helpful and all - and the flycam does work in PC but the chasecam only works for CE.


thanks m8.. i wasn't sure cos i almost never play Halo PC its too crowded.. unlike CE where there only like 60 regular members.. and the fact i can uses tons of mods in CE that don't run in PC...

plus there are a lot more maps where u can fly a pelican in.. i prefer to be in the air.. defending/being a transport..(can u tell im a good pilot Cool )..

Ice Out

_________________
Image
Joe Ice - Team Leader and Web admin for TeamIce
Home Page/site:- The FanPortal
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
Shadow247Offline
 Post subject:  PostPosted: Jun 11, 2005 - 07:34 AM



Joined: Apr 21, 2005

Status: Offline
how do u get the flycam to work
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
skyman8081Offline
 Post subject:  PostPosted: Jun 11, 2005 - 02:50 PM
Cast Member


Joined: Oct 02, 2004
Location: Irvine
Status: Offline
Very Carefully.
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address MSN Messenger ICQ Number 
Reply with quote Back to top
JoeIceOffline
 Post subject:  PostPosted: Jun 13, 2005 - 12:00 PM



Joined: May 17, 2005
Location: Behind my desk, somewhere very cold...
Status: Offline
if u read my first post, it will tell u..

im not going to repeat the long list.. cos i don't want to be banned for spamming and such like...

if you need ne more help, just pm me... im usally on once a day (is that a new record??? do i get a cookie??)

Ice Out

_________________
Image
Joe Ice - Team Leader and Web admin for TeamIce
Home Page/site:- The FanPortal
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
BryyOffline
 Post subject:  PostPosted: Jun 21, 2005 - 12:45 AM



Joined: Feb 10, 2005

Status: Offline
Can we please have posters that actually ask questions instead of broad.... things.
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
Shadow247Offline
 Post subject:  PostPosted: Jun 28, 2005 - 08:04 AM



Joined: Apr 21, 2005

Status: Offline
how do u get ur files so small??

i use fraps and for a 30 sec recording its like 60 mb
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
JoeIceOffline
 Post subject:  PostPosted: Jun 28, 2005 - 10:36 AM



Joined: May 17, 2005
Location: Behind my desk, somewhere very cold...
Status: Offline
its cos it stores it as raw data...

use movie maker to turn it in to a WMV...

i use Bink and Smack (search on google) to turn mine into AVI.. but it does come out darker..

hope that helps

Ice Out

_________________
Image
Joe Ice - Team Leader and Web admin for TeamIce
Home Page/site:- The FanPortal
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
Jump to:  
All times are GMT - 8 Hours
Post new topic   Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Powered by PNphpBB2 © 2003-2004 The PNphpBB Group
Credits